måndag 16 november 2009

Fotbollshuliganer

Efter att det varit stökigt när Djurgården klarade sig hotar Martin Ingvarsson att sluta döma (ett tomt hot visade det sig senare.) Man fick åter igen se klippet när en djurgårdare slår ner en i motståndarlaget.
Jag tycker det är mycket konstigt att det inte händer i andra sporter, och ja jag vet att det är inte lika många som tittar på andra sporter. Men då måste jag kontra med hockeyn varför finns det inte där?
Jag som medborgare är ganska less att min skattepengar går till att bevaka fotbollsmatcher och inte att skydda och lösa brott åt resten av oss.
Jag säger för varje incident höjer man priset på biljetten med 50kr som går tillbaka till stadskassan. På det sättet blir kanske biljetterna så dyra att huliganerna inte
har råd att gå och staten får ett tillskott.

1 kommentar:

  1. Det tragiska är att man skulle kunna komma tillrätta med det här ganska enkelt.

    Se till att bestraffa varje klubb med 3 publiklösa matcher för varje incident - oavsett storlek - och portförbjud för evigt de idioter som orsakar skiten.

    För allvarliga incidenter så bestraffas klubben med poängavdrag. Kommer du ihåg Danmaksmatchen när dommaren tilldömde Sverige matchen när den fulle dansken rusade in och attackerade dommaren?

    Samma sak borde hänt nu när Assysiska mötte Djurgården, men det skulle aldrig de fega hundarna i SvFF göra. Det är ju trots allt Djurgården vi talar om...

    SvaraRadera